Home - Trends
Trends
Met enige regelmaat plaatsen wij artikelen die iets vertellen over de laatste trends op het gebied van kleurgebruik voor in en om het huis, en over nieuwe ontwikkelingen omtrent wandafwerking.

Kleur en Stijladvies
zondag, 05 juni 2011 13:02

Er zijn geen vastomlijnde regels omtrent kleurkeuze. Volg je eigen gevoel van harmonie in het creëren van je eigen kleurenschema.

Kies een kleur niet alleen omdat het de trend is, daar zou je snel spijt van kunnen krijgen!!

Bij het begin van jouw woon make-over, moet je uitgaan en rekening houden met de kleur van de meubels en accessoires welke je al hebt, deze vormen dan de basis van je woonplan. Begin je helemaal met niets, dan kun je geweldig alle kanten op plannen. Onthoud dat bij een sterke aanwezige kleur, het in werkelijkheid altijd donkerder en meer aanwezig is dan op een staaltje stof of papier. Geldt vooral voor behang en verf. Natuurlijk en kunstlicht geven grote verschillen weer in de kleurdiepte. Bij twijfel kies een lichtere kleurtint verf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sikkens Colour Future 2011
woensdag, 16 februari 2011 18:34

  Colour Futures 2011

  Na Colour Futures 2010 intoduceert Sikkens

  Colour Futures 2011 "Waardering"

  "Jaarlijks brengen wij een internationale groep
  van creatieve deskundigen bij elkaar op het
  gebied van design, architectuur, mode en
  met een passie voor kleur.

 

Zij ontlenen hun visie aan nationale en internationale bronnen. Van design tot technologie, van architectuur tot natuur en van mode tot muziek en populaire cultuur. Hun ideeën over hoe trends en kleuren zich ontwikkelen voor het komende jaar, worden gepresenteerd in het boek Sikkens Colour Futures 2011. Wilt u meer weten over de kleurentrends en nieuwste kleurencombinaties? Klik dan hier voor de bladerbare digitale versie van Sikkens Colour Futures 2011. In Colour of the Futures 2011 worden de trends in 5 subthema's weergegeven, waarbij elk thema vertaald wordt naar een eigentijds kleurenpallet.
Het hoofdthema voor 2011 is "Waardering".

In overeenstemming met het thema, wordt er ook een kleur van het jaar gekozen. Voor 2011 is de kleur 'een licht en luchtig citroengeel'. een kleur die symbool staat voor een ongedwongenheid en positieve energie en helemaal past bij het centrale thema van 2011 "Waardering".

Sikkens Colour Future archief

Sikkens Colour Futures 2010
Klik  hier voor de bladerbare digitale versie van Sikkens Colour Futures 2010.

 

 

Bron: AKZO NOBEL NV

 
Kleur en technisch advies
woensdag, 16 februari 2011 00:00

Kleur is emotie wordt wel eens gezegd. Het bepaald de sfeer van uw pand. Een kille, karakterloze ruimte kan door kleuraanpassing b.v. veranderen in een warme, uitnodigende ruimte met ambiance. Door contrasterende kleuren te gebruiken kan een goede balans ontstaan in zowel interieur als exterieur. Wij kunnen zorgen voor een onderbouwd kleuradvies welke is toegesneden op uw wensen.

kleurenwaaierVoor een goed eindresultaat is alleen het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten in een verantwoorde kleurstelling niet voldoende. De wijze van aanbrengen bepaalt voor een groot deel de duurzaamheid. Een technisch advies kan daarbij helpen. Heeft u vragen hierover dan kunnen wij altijd helpen met een mondeling of schriftelijk advies.


Een aantal links die u kunnen helpen bij het maken van een kleurkeuze:

 
Gratis het nieuwste woonideeënboek 2011
woensdag, 16 februari 2011 00:00

Het nieuwste Goossens woonideeënboek 2011 is uit! 450 pagina's dik, boordevol woon- en slaapideeën in 1001 stijlen en de allernieuwste interieurtrends.

Alles over wonen en slapen, met voorbeelden en ideeen. Een bron van inspiratie waarbij ook u zich thuis zult voelen. U kunt het boek hier online bekijken. U kunt het woonideeënboek natuurlijk ook, geheel kosteloos, aanvragen. Het wordt dan binnen een week gratis bij u thuisbezorgd. U kunt het boek aanvragen op www.goossenswonen.nl

Bron: Goossens wonen & slapen

 


actie
 Winterkorting

's Winters kunt u bij Verburg Schilders tot wel 10% korting op de offerteprijs uw huis of kantoorpandwinterkorting laten schilderen. 

Lees meer

 

 

contact

Verburg Schilders BV

Boedapestlaan 30
3404 CB IJSSELSTEIN
t: 030-2331399
m: 06-50294612
e: info@verburgschilders.nl

copyright © 2009 Verburg Schilders BV | Webdevelopment by ABNC | sitemap | garantie | algemene voorwaarden | disclaimer | contact